- Tyngdlyftning

 
 
Mina planer som jag har skrivit om är att jag ska börja tävla i tyngdlyftning!
När jag var på gums en dag så kom det fram en man som hade sett mig träna och fråga ifall jag ville komma och prova träna med han och en till tjej. så redan dagen därpå kom jag och träna, vilket var sjukt kul!
Det här passar mig perfekt, man får mer utmaning, uppe i höga vikter, viljan, tänket och själva miljön.
Så vi siktar mot en tävling i februari, då jag och Linnea kommer tävla i ungdom och junior.
Vi ska även åka med en kille som ska tävla i Täby nästa helg och vara backstage, dels se hur allt går till och så eftersom allt är så nytt för mig iallfall.
 
Den här veckan har varit en lätt "vilao vecka", vi kör 3 tunga och en lätt vecka. Alltså vi köra lätta vikter och mer reps. Så idag är det bröst och biceps, sen efter ska vi basta i en timma med masssa kläder för att tappa massa vätska i kroppen, så det ska bli spännande hur det kommer gå, hatar att basta så. Men kul att se ifall det ger något!
 
Så nästa vecka kommer vi öka och gå upp mot de höga vikterna, och köra mycket hårare + att jag ska få in 4 spinningpass/1 timma i veckan för att minska muskler i mina lår men ändå behålla styrkan. Tufft men så jäkla kul! 
 
 

work hard

 
 
 
  Det är sjukt vad mycket saker som händer i mitt liv just nu, både bra och dåliga, men mest bra. Allt flyter på med träningen och man börjar se grymma resultat, passen på gums går bra och tjejerna blir nöjda. sen mina hemliga planer går framåt. Och i fredags hörde Linn av sig som jobbar på SN och frågade hon fick intervjua mig, så i söndag blev jag intervjuad om min aktivitet på gums sen om mig själv och min egna träning osv, ska fotograferas senare också, sjukt kul!  Så håll utkik ;)
 
Fast att allt går så jävla bra så har jag så sjukt mycket jag ska hinna med på en dag, så mitt liv är rätt stressigt för tillfället men jag gillar det ändå på något vis. 

Ripped hardcore

 
Har fått en fråga angående mina förbrännings tabletter från Gymgrossiten!
 
Jag tycker att dem är jättebra, och man känner sig mycket pigg och taggad innan och under träningspasset! 
Du svettas betydligt mer än vanligt vilket bara ett stort plus.
 
  • Potent och högkoncentrerad, endast 1 kapsel per dag
  • Ger energi och framkallar ett intensivt fokus
  • Stimulerar den basala ämnesomsättningen
  • Ökar frisättningen av kroppsfett
  • Reglerar blodsockret och minskar aptiten
 
Några nackdelar med tabletterna är att man kan få halsbränna och jätteont i magen i början, men det tar ett tag innan magen vänjer sig. Så ta tablettet 30 min innan träning eller på morgonen innan frukost!