1 juli

 
Efter ryggpasset i söndags fick jag galet ont i min ländrygg igen.. Men som tur är har vi en massör här på elixir så hon gick igenom hela ryggen så idag ska vi gå igenom framsida lår och rumpa.
Så träningen igår blev inte som jag hade tänkt mig då jag skulle ha tränat ben. Så det blev en timmer cardio sen högreps på biceps och triceps.  
 
Idag efter jobbet ska jag och ida åka upp till Stockholm och köpa träningskläder och gå på Ikea!

Elixir Fitness

 
 
Det här är alltså min vardag. Att se personer uppnå sina mål, visa sina prestationer, se glädjen, gemenskapen, att få hjälpa dess underbara människor med träning. Mitt jobb är en sån inspiration!
Det är så kul att få va med och se allas utveckling och samt min utveckling som person, man lär sig så otroligt mycket av att vara runt så många olika individer.
 
Idag kom det in en man som ska ta tag i sin träning och så jag hjälpte honom med löpbandet sen kom han ner igen med ett leende på läpparna och var så stolt för att han hade gått 6 km då de 2 första km tog emot så fortsatte han. Att se det får en att blir så glad ända in i själen.
 
Under det senaste halvåret så har vi så många individer här på elixir som har gjort så stora framsteg och förändringar i sin vardag, tävlat i body fitness, fitnessfive, strogman, crossfit, minskat i fettmassa, deffat samt bulkat. Grymt bra jobbat av alla!
 
Vi har öppet alla dagar så det är bara att titta förbi och provaträna, vi bjuder på de två första gångerna! Jag lovar att du inte kommer att bli besviken